Over ons

Over Socks & Socky Bodyfashion

Filiaal Sittard sinds 1 oktober 2011

Wij zijn al meer dan 27 jaar een speciaalzaak in been-en ondermode. Ons ervaren team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en zorgt voor vakkundig en eerlijk advies over ons assortiment. Daarom verwelkomt Socks & Socky Bodyfashion u graag in de winkel om u zo goed mogelijk te adviseren.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een bericht achter te laten via onze contactpagina of via onze mail (shop) te bestellen. Voor meer info kunt u ons ook op facebook en instagram volgen.

Haar passie: Het verhaal achter de zaak

Socks & Socky is al meer dan 27 jaar een begrip in Maastricht en sinds 9 jaar ook in Sittard, daar zijn wij een tweede filiaal begonnen. Wij zijn gespecialiseerd in been-, onder-, bad- en nachtmode. Waar je in de grootwinkels door de bomen het bos niet meer ziet, krijg je bij ons nog persoonlijk advies. Zowel op het gebied van panty’s en ondermode als shape-wear staat ons ervaren verkooppersoneel je met raad en daad bezijde.

We hebben een groot portfolio aan merken. Bekijk alle merken hier.

Ons pand is te vinden op de Brandstraat in het hart van Sittard. Deze leuke winkelstraat loopt over van van activiteit en het bruist er altijd.