Over ons

Let’s meet! 

Over Socks & Socky Bodyfashion

Filiaal Sittard sinds 1 oktober 2011

Wij zijn al meer dan 30 jaar een speciaalzaak in been-en ondermode. Onze passie zit vooral in kwaliteitsmode want we vinden het toch wel belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt. Comfort is een must maar we willen ook dat het er mooi uitziet en vooral mooi blijft. We begrijpen dat er veel vragen zijn en om je zo goed mogelijk te adviseren zien we je graag in onze winkel om al je persoonlijke vragen te beantwoorden.

Over Lisanne

Van oorsprong ben ik van Sittard, daar ben ik ‘’geboren en getogen’’ hoe ze dat hier zeggen. Mijn studie heb ik in Maastricht gevolgd en daar ben ik meteen verliefd geworden op deze Bourgondische stad. Mijn droom was altijd al om een eigen zaak te starten en zo zijn we al bijna 30 jaar verder. Samen met mijn man Pierre runnen we de zaak en het blijft nog altijd leuk om te doen. In 1993 zijn we gevestigd in Maastricht en later in 2011 zijn we een 2e zaak begonnen in Sittard. Tevens ben ik in 2021 gestopt met de zaak in Sittard maar heeft mijn zus Andra de zaak overgenomen. Het doet mij vooral deugd dat zulke speciaalzaken toch blijven bestaan.